the promised land of beauty

SOKEROINTI

Laadukkaat ja parhaat sokerointipalvelut Helsingin Kalasatamassa.

SOKEROINTI HELSINKI

Sokerointi on nopea, tehokas ja kaikille ihotyypeille hellävarainen tapa päästä eroon ihokarvoista. Sokerointi samalla kuorii ihoa poistaen kuolleen ihosolukon, tehden siitä silkkisen pehmeän ja kirkkaamman näköisen.

Sokerointi Helsinki | Glam House Helsinki
Sokerointi | Glam House Helsinki
Sokerointi | Glam House Helsinki

PALVELUMME

Palveluvalikoimaamme kuuluu kaikenlaiset sokerointipalvelut naisille. Sokeroinnin lopputuloksena on kirkas, terve ja silkinpehmeä iho. Tarjoamme kantakaupungin nopeimmat ja laadukkaat sokeroinnit Helsingissä!

Brasilialainen sokerointi alkaen 37€ / kerta. Kysy lisää liikeessämme tai osta Glam Housen verkkokaupasta!

SOKEROINNIN EDUT

Poistaa karvojen lisäksi myös kuolleen ihosolukon, ihon pinta muuttuu pehmeäksi ja sileäksi. Karvat saadaan pysymään yhdestä viikosta useampaan kuukauteen poissa, riippuen karvatyypistä. Mitä säännöllisemmin sokeroinnissa käy, sitä ohuemmiksi ja heikommaksi karva muuttuu. Jo ensimmäisen kerran jälkeen karvatupet heikkenevät ja ihokarvoja kasvaa vähemmän takaisin.

KUINKA SOKEROINTIIN KANNATTAA VALMISTAUTUA?

Iho kannaattaa kuoria ennen sokerointiin saapumista ja vältä rasvaamista ennen sokerointia. Voit tulla sokerointiin myös kuukautisten aikana, vaikkakin sokerointi saattaa silloin tuntua kipeämmältä.

Sokeroinnin jälkeen ihoa saattaa hiukan kuumotella tai kihelmöidä ja tähän auttaa viileä vesi tai ruusuvesi. Sokeroinnin jälkeen ei ole suositeltavaa rasvata ihoa tai esim. laittaa deodoranttia, jotta karvatuppi ei tukkeudu, vaan pääsee sulkeutumaan rauhassa sokeroinnin jälkeen. Kasvojen sokeroinnin jälkeen myös meikkausta kannattaa välttää.

MITÄ SOKEROINNISSA TAPAHTUU?

Sokerointi aloitetaan aina puhdistamalla sokeroitava alue. Puhdistus valmistelee ihoa sokerointiin pehmentämällä ja kosteuttamalla sitä.

Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään ohut kerros talkkia, joka varmistaa ihon pinnan pysymisen kuivana. Nyt iho on valmis sokerointiin. Sokerointi tehdään aina nitriilihansikkaat kädessä ja otetaan sopiva määrä sokerimassaa.

Sokeria levitetään vastakarvaan ja se tarttuu vain kuolleeseen ihosolukkoon ja karvoihin, EI ihoon, jolloin se ei vahingoita ihoa.

Sokeri “repäistään” ripeällä liikkeellä myötäkarvaan, jolloin karvat ja kuollut ihosolukko irtoaa ihosta sokerimassan mukana.

Sokeroinnin jälkeen viimeistellään nyppimällä karvat, jotka eivät ole riittävän pitkiä tarttuakseen sokerimassaan. Puhdistetaan iho ja levitetään sokeroidulle alueelle ruusuvettä, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta sekä ehkäisee ihon ärsyyntymistä.