Glam House Kampanja

Brasilialainen sokerointi brassikortilla alk. 37 €

Kampanja voimassa:
Rajoitetun ajan
Brasilialainen sokerointi brassikortilla alk. 37 €

Brassikortilla Brasilialainen sokerointi alk. 37€!

Brazilian Babe-brassikortti on täydellinen vaihtoehto säännöllisesti sokeroinnissa käyvälle!
Hintaa yhdelle brassisokeroinnille jää edullisimmillaan 37€.

Brassikortti hinnasto

10x brasilialaista sokerointia 370 € (37 € / kerta)
5x brasilialaista sokerointia 199 € (39,8 € / kerta)
3x brasilialaista sokerointia 125 € (41,7 € / kerta)

Osta Kalasataman tai Aurinkolahden liikkeestä, saatavilla myös verkkokaupasta!

Brassikortteja on tarjolla rajallinen määrä, tarjous on voimassa kunnes kaikki brassikortit on myyty!

Lisätietoja brassikortista:

Brassikortilla käyt sokeroinnissa vaivattomasti ja helposti. Kortti tallennetaan asiakastietoihisi eli voit varata ajan normaalisti nettiajanvarauksesta ja saapua paikalle.

Mikäli käyt myös muissa sokerointipalveluissa, saat selvää säästöä brassisokerointiin ja voit varata samalle käynnille myös muita sokeroitavia alueita!

Jos et ole ennen käynyt Glam Housella ja sinua mietityttää olemmeko oikea paikka sinulle, voit aina varata ajan ja maksaa kertakäynnin hinnan tai käyttää ensimmäisen brassikorttikerran ostamalla brassikortin käynnin yhteydessä liikkeestämme.

SOKEROINNIN EDUT

SOKEROINNILLA ON USEITA ETUJA, KUTEN:

  • Luonnonmukaiset ainesosat: Sokerointimassa valmistetaan luonnonmukaisista ainesosista, kuten sokerista ja vedestä, jotka ovat turvallisia iholle eivätkä aiheuta ärsytystä tai allergisia reaktioita.
  • Vähemmän kivuliaampi: Sokerointi on perinteistä vahausta kivuttomampi, koska sokerointimassa tarttuu vain karvoihin eikä ihoon, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon herkälle iholle.
  • Pitkäkestoiset tulokset: Sokerointi poistaa karvat kokonaan, mikä tarkoittaa, että karvat kasvavat hitaammin takaisin. Karva kasvaa myös paljon heikompana takaisin, joten säännöllisesti sokeroidessa karva lähtee kerta kerralta helpommin.
  • Kuorii ihoa: Sokerointi ei poista pelkästään karvoja, vaan myös poistaa kuolleen ihosolukon, jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi.
  • Soveltuu kaikille ihotyypeille: Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkälle iholle tai allergikoille.
  • Ympäristöystävällinen: Sokerointimassa on luonnon ainesosista valmistettu eli se on myös biohajoavaa, mikä on myös hyväksi ympäristölle.

Hyödynnä huipputarjous!

Koe kauneuden ja ylellisyyden huipentuma Glam Housella, kun yksilöllinen kauneudenhoito ja iloinen ilmapiiri yhdistyy upeisiin tuloksiin ammattilaisten toteuttamana.

Varaa aika nyt!

Kampanjaan liittyvät palvelut

Kampanja käynnissä:

Glam House Kalasatama

Capellanranta 3 LT.1 00580, Helsinki

Kalasataman toimipisteemme sijaitsee merellisellä ja valoisalla paikalla lyhyen kävelymatkan päässä kauppakeskus Redistä. Parkkipaikkoja löytyy liikkeen edestä ja lähettyviltä. Varaa aika ja tule käymään!

Glam House Aurinkolahti

Solvikinkatu 2, 00990 Helsinki

Aurinkolahden toimipisteemme sijaitsee meren rannalla Aurinkolahden sataman edustalla, valoisalla paikalla lyhyen kävelymatkan päässä metroasemalta. Parkkipaikkoja löytyy liikkeen edestä ja lähettyviltä. Varaa aika ja tule käymään!

Palautteet
Mitä asiakkaat meistä sanovat

Glam House henkilöstö

GLAM DOLLS - KAUNEUDENHOIDON AMMATTILAISET HUOLEHTIVAT SINUSTA

Glam Housen tekijät ovat alansa parhaimmistoa, hyvin koulutettuja ja heille tärkeimpiä ovat te - Glam Housen asiakkaat. Tutustu tekijöihimme!