THE PROMISED LAND OF BEAUTY

KAUNEUDENHOITOA INTOHIMOLLA

TAVOITTEEMME

KUINKA SYNTYY TÄYDELLINEN PALVELUKOKEMUS?

Glam House on kauneusalan yritys, joka panostaa asiakkaiden laadukkaaseen palveluun, työntekijöiden hyvinvointiin ja pyrkii joka päivä tekemään asiat paremmin. Asiakkaanamme pääset kokemaan laadukkaat palvelut, ylellisen tunnelman ja ystävällisen sekä ammattitaitoisen tekijän, jonka kanssa on helppo olla - tilanteessa kuin tilanteessa.

Kaiken keskiössä on tyytyväiset asiakkaat sekä ammattitaitoiset tekijät. Meillä asiakkaat ja tekijät ovat kuin perhettä. Glam Housen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa, 569 arvostelun otannalla asiakastyytyväisyys on meillä 4.93/5.

Tekijät Glam Housella ovat lahjakkaita, hyvin koulutettuja ja ammattitaitoisia tekijöitä. Heidän työskentelystään huokuu jatkuvasti intohimo ja ilo palveluiden tekemistä sekä rakkaita asiakkaita kohtaan.
Järjestämme tekijöillemme lisäkoulutuksia sekä valmennamme heitä systemaattisesti, jotta ammattitaito kehittyy tasaisesti kaikilla vaadittavilla osa-alueilla.

Glam Housella tekijät palkitaan hyvin tehdystä työstä poikkeuksellisen hyvin. Meillä työskentelevät tekijät tienaavat keskimäärin 30% ja parhaimmillaan 100% alan keskiansioita paremmin. Haluamme kannustaa työntekoon ja palkita laadukkaasti tehdystä työstä yhteisen tavoitteen eteen.

Uskomme, että hyvin tehty työ palkitaan ja tekemällä työtä laadukkasti, asiakkaat sekä tekijät edellä saavutetaan haluttu lopputulos.

ARVOSTELUT

MITÄ ASIAKKAAMME OVAT MEISTÄ MIELTÄ?

Yli 1500 palveltua asiakasta

4.93/5.0 arvosteluiden keskiarvo

Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta asiakkailtamme Glam Housen konseptista. Meillä yhdistyvät ylellinen, moderni sekä lämmin tunnelma, laadukas palvelu ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Rated
5

"Erittäin hyvä brassikokemus! Olin Glam Housessa ja Mariamilla ensimmäistä kertaa, koska en saanut luottopaikastani aikaa. Täytyy sanoa, että luottopaikka vaihtui eli uusi aika jo varattu ✨"

Johanna H
Palvelu :
Sokerointi
Rated
5

"Dana on super mukava ja ammattitaitoinen! Suihkurusketuksesta tuli tasaista jälkeä, menisin uudestaan 😍 Lisäksi liikkeessä on yleisesti feel good-meininki ja hyvä asiakaspalvelu."

Oona H
Palvelu :
Suihkurusketus
Rated
5

"Ihana palvelu, siistit tilat ja ripsistä tuli täydelliset ❤️"

Maiju K
Palvelu :
Ripsienpidennykset
Rated
5

"Suosittelen kovasti. Nopea brassi sokerointi. Mukava ja hieno paikka. Ystävällinen palvelu."

Janina S
Palvelu :
Sokerointi
Rated
5

"Aivan ihana tekijä. Monta paikkaa jo kokeiltuani, niin lopputulos ehdottomasti yksi siisteimmistä."

Maija K
Palvelu :
Sokerointi
Rated
5

"Mariam hoitaa ammattitaidolla ja tehokkaasti! Lisäksi erittäin hyvää asiakaspalvelua!"

Anu H
Palvelu :
Sokerointi
UUSIMMAT JULKAISUT

BLOGI

Morbi id enim sit amet lectus dictum aliquet. Etiam scelerisque vestibulum odio, eget imperdiet nisi tincidunt ut. Sed sed feugiat ligula, a tincidunt tortor. Pellentesque eu nunc mauris. Praesent elit elit, venenatis in tellus non. Maecenas rhoncus, nisi a euismod sollicitudin, sem ligula eleifend magna

View all Posts