Suihkurusketus Helsinki

Suihkurusketus Helsinki

Suihkurusketus Helsinki

Suihkurusketus antaa täydellisen ja tasaisesti ruskettuneen ihon ilman auringon haitallisia UV-säteitä. Kaunis ja tasainen rusketus Glam Housella Helsingin Kalasatamassa ja Aurinkolahdessa tuo iloa arkeen ja antaa hyvän vaihtoehdon auringon ottamiselle!

Suihkurusketuksessa otamme huomioon myös parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi esimerkiksi jalkojen ja vatsan seudun varjostuksen, jolloin lopputuloksenaon tasainen ja vartalon piirteitä juuri oikein korostava rusketus.

Kenelle suihkurusketus sopii?

Suihkurusketus sopii kaikille, jotka haluavat kauniin rusketuksen, nopeasti ja helposti. Suihkurusketus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille ja atoopikoille.


Miten suihkurusketus toimii?

Rusketuksen tuottava ainesosa on DHA eli dihydroksiasetoni. Käytämme rusketusaineita, joissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen ihon pintakerroksessa.

Kuinka kauan suihkurusketus kestää?

Suihkurusketus kestää yleensä 7-10 päivää, riippuen ihon hoidosta ja kunnosta ennen ja jälkeen rusketuksen. Huolellinen valmistautuminen ja riittävä jälkihoito auttavat lopputulosta pysymään parempana pidempään.

Kuinka valmistautua suihkurusketukseen?

  • Käy sokeroinnissa tai höylää karvat muutamaa päivää aiemmin. Karvanpoisto eli sokerointi, vahaus tai sheivaus tulee tehdä 24-48 tuntia ennen rusketusta.
  • Kuori ja kosteuta ihoa huolellisesti noin viikko ennen rusketusta. Tee kuorinta muutaman kerran ennen rusketusta kuorinta-aineella (mielellään öljytön) tai kuorintahanskalla/kuorintaharjalla. Kosteuta ihoa tehostetusti n. viikko ennen rusketusta, mutta muista, että suihkurusketuksen toteutuspäivänä ei kosteusvoiteita tai öljyjä. Kosteusvoiteet ja öljymäiset tuotteet muodostavat iholle kevyen kalvon, joka voi estää rusketusaineen vaikutuksen.
  • Tule rusketukseen puhtaalla iholla, ilman deodoranttia tai hajuvesiä ja mieluiten ilman meikkiä.
  • Pukeudu väljiin, tummiin vaatteisiin tullessasi suihkurusketukseen.

Suihkurusketuksen jälkeen:

  • Pukeudu väljiin, tummiin vaatteisiin ja vältä hankaavia rintaliivejä, asusteita tai koruja.
  • Käy huuhtelemassa iholta karttaväri, kevyesti suihkussa huuhtoen n. 4-10 tunnin päästä rusketuksesta. (Saat tekijältä oman ohjeen sinulle tehdystä rusketuksesta)
  • Vältä hikoilua ja vettä ennen karttavärin huuhtomista, jotta iholle ei pääse muodostumaan roiske- tai valumajälkiä.
  • Ensimmäisen peseytymisen jälkeen kuivaa iho kevyesti pyyhkeellä taputtaen, vältä ihon hankaamista.
  • Muista kosteuttaa ihoa päivittäin!

{{hinnasto-suihkurusketus="/hinnasto"}}

Palautteet
Mitä asiakkaat meistä sanovat