Glam Dolls

Dana

Glam House henkilöstö

Dana

Glam Doll & Glam Housen perustaja - Sokeroinnit, Ripsienpidennykset, Lash- & Brow Liftit sekä Suihkurusketukset

Esittely

Moikka! Olen Dana, kauneusalan monitaituri ja syntynyt mullistamaan kauneusalaa! Perustimme Glam Housen tarpeesta toteuttaa omaa intohimoa kauneusalan parissa sekä uudistaa alaa erilaisella brändillä.

Työssäni rakastan ehdottomasti kauneusalan kokonaisvaltaisuutta, ja teenkin mielelläni ”makeovereita” ja isompia palvelukokonaisuuksia.

Aloitin ripsienpidennysten parissa jo 15-vuotiaana, jonka jälkeen rakkaus alaa kohtaan vain kasvoi, ja olen laajentanut osaamistani monipuolisesti. Osaamiseni koostuu ripsienpidennyksistä, sokeroinneista, meikkauksista, suihkurusketuksista sekä lash- ja brow lifteistä.

Erityisen intohimoinen olen suihkurusketuksista niiden monipuolisuuden ja mahdollisuuksien vuoksi. Rusketuksissa olen kouluttautunut esimerkiksi fitness maailman ammattilaisten kanssa. Kisarusketus ja perinteinen suihkurusketus ovat hyvin erilaisia, mutta näistä oppineena pystyn tarjoamaan mm. Body contouria ja uudenlaista väriteorian osaamista mitä Suomessa ei ole vielä nähty.Koulutus
Sertifikaatit

Palautteet
Mitä asiakkaat meistä sanovat

Glam House henkilöstö

GLAM DOLLS - KAUNEUDENHOIDON AMMATTILAISET HUOLEHTIVAT SINUSTA

Glam Housen tekijät ovat alansa parhaimmistoa, hyvin koulutettuja ja heille tärkeimpiä ovat te - Glam Housen asiakkaat. Tutustu tekijöihimme!