Uutiset

Glam House uudistuu

16.8.2022
March 24, 2023
Julkaistu
Kulmien kohostus Glam House

Glam Housen ja meidän koko tiimin tärkeimpänä arvona on nyt ja tulee jatkossakin olemaan palvelukokemuksen kokonaisvaltainen onnistuminen. Olemme ideoineet keinoja, joilla voisimme parantaa palvelukokemusta ja olla parempia asiakkaillemme. Kesän aikana ajatukset ovat selkeytyneet ja pienen suunnittelutyön jälkeen haluamme esitellä teille uudistuneen, entistä kehittyneemmän ja tulevaisuudessa vielä enemmän kehittyvän Glam Housen! 

Liiketilamme siirtyy nykyiseltä paikalta saman talon toiselle puolen, aivan ravintola Muikean Muikun viereen. Palvelemme teitä, rakkaita asiakkaitamme tässä uudessa upeassa tilassa alkaen maanantaina 22.8.2022. 

Mitä tähän mennessä on tapahtunut?

Jo vuoden ajan olemme olleet Kalasataman Capellanrannassa ihanan merellisessä miljöössä, valoisalla ja aurinkoisella paikalla. Meillä on hieman yli vuoden aikana vieraillut yli 3 000 asiakasta ja olemme ylpeitä sekä iloisia siitä, että olemme tavanneet näinkin paljon ihania asiakkaita! Meillä työskentelee tällä hetkellä 5 tekijää ja elokuun lopussa aloittaa uusi, upea kynsiteknikkomme Majlinda, josta pääsette pian kuulemaan lisää. 

Mitä on luvassa? 

Uudistuneen liiketilan myötä saamme käyttöömme lisää tilaa, joka tarkoittaa myös lisää vapaita aikoja asiakkaillemme, jotka niitä ovat kovasti toivoneet! Uusi tila mahdollistaa myös palveluiden laajentamisen mm. kynsipalveluihin ja ajanvarauskin on muuten nyt avattu - käy varaamassa saman tien oma aikasi www.glamhouse.fi/ajanvaraus

Kesän aikana verkkosivujamme on uudistettu ja niitä kehitetään jatkuvasti eteenpäin - tulevaisuudessa on luvassa paljon kivoja juttuja myös täällä verkon puolella. Tulemme julkaisemaan sisältöä alaan, palveluihin, ihmisiin, trendeihin sekä muuhun kokonaisvaltaiseen kauneuteen liittyvää sisältöä. 

Kaiken lisäksi, jos katsotte vasempaan yläkulmaan, näette siellä uudenlaisen logon, joka julkaistiin NYT! Halusimme uudistaa logoamme hieman modernimpaan, mutta ylelliseen suuntaan ja tässä on lopputulos, jonka tulette jatkossa näkemään monilla messuilla, mainostauluissa ja mainoksissa arkisessa elämässä! 

Syksy on mukava aloittaa tällä tavalla uudistaen ja uskomme, että tämä on teillekin ihana uutinen. Kiitos että saamme tehdä tätä teille, ja teidän kanssa!

See you soon, at Glam House!

Ihanan aurinkoisin terveisin,

Dana & Glam Housen tiimi

Artikkeliin liittyvät palvelut