Lash- & Brow Lift Helsinki

Lash- & Brow Lift Helsinki

Lash- & Brow Lift Helsinki

Luonnolista tyyliä hakeville suosittelemme ripsien kestotaivutusta (Lash Lift) ja kulmien laminointia (Brow Lift), jotka saavat kasvosi loistamaan ilman lisättyjä pidennyksiä!

Lash- & Brow Lift on loistava tapa korostaa ripsiä ja kulmakarvoja luonnollisella lookilla. Varaa oma aikasi nyt!

Lash Lift - Ripsien kestotaivutus

Lash lift tai Ripsien kestotaivuksessa ripset taivutetaan tyvestä alkaen ylöspäin kirkastaen katsetta. Taivutetut ripset ovat helppo tapa kohentaa ulkonäköä ja silmien aluetta. Ripset värjätään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lash Lift on luonnollinen tapa piristää katsetta helpommin kuin ripsienpidennykset. Asiakkaan omat ripset taivutetaan halutun muotin avulla ja värjätään samalla usein sinimustalla, mustalla tai tummanruskealla.

Brow Lift - Kulmien laminointi

BrowLift tai kulmien laminointi on kulmien muotoilu joka kestää asiakkaasta riippuen noin 4-8vk. Kulmakarvat muotoillaan jokainen karva kerrallaan saavuttaen haluttu muoto. Kulmakarvat voidaan asettaa hyvinkin tuuhean näköisiksi tai hyvin luonnollisiksi, kulmien laminoinnilla saavutetaan myös hankalasti hallittaviin tai karkeisiin kulmakarvoihin helpotusta. Kulmakarvat värjätään ja muotoillaan lopuksi asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Brow Lift tai Kulmien laminointi on juuri nyt kuumin trendi saavuttaa upeimmat muotoillut kulmat jopa harvoista kulmakarvoista! Kulmakarvat asetellaan yksi kerrallaan toivottuun muotoon, useimmiten omien kasvojen kulmaluun linjan mukaisesti saavuttaen luonnollisista aina hyvin tuuheisiin ja näyttäviin kasvoja kauniisti kehystäviin kulmiin.

{{hinnasto-lashbrow="/hinnasto"}}

Palautteet
Mitä asiakkaat meistä sanovat