Ripsienpidennykset Helsinki

Ripsienpidennykset Helsinki

Ripsienpidennykset Helsinki

Laadukkaat ripsienpidennykset Helsingissä. Asiakastyytyväisyys 4,93/5. Tutustu Glam Housen tekijöihin.

Katsomme aina asiakkaan oman silmän, kasvojen ja oman ripsen laadun mukaan minkälaiset ripset teemme.

Suosituimpia malleja asiakkaillamme ovat; luonnolliset, kissamaiset, rikotut ja tuuheat. Teemme sekä volyymi-, hybridi-, että klassisia ripsienpidennyksiä.

Glam Housen ripsienpidennykset ovat laadukkaista ripsikuiduista tehtyjä ja ammattitaitoisten ripsiteknikkojen toteuttamia. Kaikki tekijämme ovat yksilöitä ja omaavat erilaisia tyylejä, tutustu tekijöihimme ja varaa aika ripsienpidennyksiin!

Volyymi ripsienpidennykset

Volyymiripsienpidennyksissä lisätään yksi viuhka joka koostuu n. 2-8:sta ohuesta ripsikuidusta. Hybridiripsienpidennyksissä yhdistämme molempia tekiikoita. Ripsikuitujen paksuus vaihtelee 0,03mm-0,07mm välillä. Ripsien pituuksia on mahdollista saada 5mm-16mm.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu.

Hybridi ripsienpidennykset

Hybridiripsienpidennyksissä yhdistämme molempia tekniikoita ja käytämme enemmän volyymiviuhkoja. Ripsikuitujen paksuus vaihtelee 0,03mm-0,07mm välillä.


Kuinka pidät huolta ripsienpidennyksistä?

Ripsien pesu oikeilla tuotteilla, vältä öljypohjaisia tuotteita. Voit käyttää puhdistukseen esim. puhdistusvaahtoa, joka on oikein kätevä tapa puhdistaa ripset. Harjaa ripsiäsi ripsiharjalla, jonka tarjoamme uusien ripsien tai ripsihuollon yhteydessä. Vältä kaikenlaista hankausta ja hieromista. Älä käytä ripsiväriä tai taivuta ripsiä. Emme myöskään suosittele ripsien läpimäräksi kastelua vuorokauteen niiden laitosta.

Huolehtimalla ripsipidennyksistäsi ja noudattamalla asianmukaista ylläpito- ja kotihoitoa, voit auttaa ripsienpidennysten pysyvyyteen. Julkaisemme säännöllisesti vinkkejä ja kirjoituksia ripsienpidennyksiin liittyen, joten tutustu sisältöihimme täältä.

{{hinnasto-ripsienpidennykset="/hinnasto"}}

Palautteet
Mitä asiakkaat meistä sanovat