Palvelut
Trendit

5 kysytyintä kysymystä sokeroinnista - Vastaukset ammattilaiselta

30.10.2023
November 1, 2023
Julkaistu
Kulmien kohostus Glam House

5 Kysytyintä Kysymystä Sokeroinnista: Vastaukset Ammattilaisilta

Sokerointi on suosittu karvanpoistomenetelmä, joka on tehokas ja kestävä tapa pitää ihosi sileänä ja karvattomana. Kuitenkin, sokerointiin liittyy usein kysymyksiä, jotka saattavat mietityttää ensikertalaisia tai jopa kokeneempia sokeroinnissa käyneitä. Tässä artikkelissa käsittelemme viittä useimmin kysyttyä kysymystä sokeroinnista. Mikäli jokin muu asia mietiyttää, kokeneilta tekijöiltämme voi aina kysyä neuvoa: asiakaspalvelu@glamhouse.fi.

1. Mikä on sopiva karvan pituus sokerointia varten?

Ensimmäistä sokerointikertaa varten karvaa tulisi kasvattaa ainakin 2-4mm pituiseksi, alueesta riippuen. Yleinen ohje on, että jos saat otettua karvasta kiinni, se on tarpeeksi pitkää sokerointiin. Hyvä nyrkkisääntö on kasvattaa karvoja muutaman viikon ennen sokerointia, jotta saavutetaan haluttu lopputulos. Mitä pidempi karva, sen parempi ja sileämpi lopputulos. Sokerointi on siis erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat sileän ihon ja upean, pitkäkestoisen lopputuloksen.

2. Sopiiko sokerointi kaikille, milloin ihoa ei voi sokeroida? 

Sokerointi on yleisesti ottaen turvallinen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, jota voidaan käyttää lähes kaikkien ihmisten kohdalla. Kuitenkin se, onko sokerointi sopiva tietylle henkilölle, voi riippua useista tekijöistä, kuten ihotyypistä, karvatyypistä ja mahdollisista taustalla olevista terveydellisistä tekijöistä. Sokerointi sopii hyvin myös atooppiselle iholle, sillä se on hellä ja luonnollinen tapa ihokarvojen poistoon. 

Tässä muutamia esteitä sokeroinnille:

  • Auringon polttama iho 
  • Mustelmat sokeroitavalla alueella
  • Haava tai tuore arpi sokeroitavalla alueella
  • Lääkitys mm. Roacutan

Jos sokeroinnin soveltuvuus mietityttää, laita rohkeasti viestiä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@glamhouse.fi, ammattitaitoiset tekijämme vastaavat mielellään askarruttaviin kysymyksiin. 

3. Kannattaako ihoa kuoria ennen sokerointia?

Ihon kuoriminen ennen sokerointia voi vaikuttaa houkuttelevalta ajatukselta, mutta sitä ei suositella. Ihoa ei saa kuoria päivää ennen ihokarvanpoistoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Sokerointi poistaa kuollutta ihosolukkoa ja näin kuorii hellävaraisen tehokkaasti ihoa. Kuorinta voi jopa ärsyttää ihoa ennen sokerointia, joten on parasta välttää sitä. Sen sijaan, muista kosteuttaa ihoasi säännöllisesti, sillä se auttaa pitämään ihon terveenä ja valmiina sokerointiin.

4. Voiko sokerointiin tulla raskaana? 

Kyllä voi! Monet meidän asiakkaistamme käyvät sokeroinnissa myös raskauden aikana. Sokeroinnin aikana ei tarvitse olla mahaltaan ja meiltä löytyy moottoroidut pedit, joita saadaan säädettyä sopivaan asentoon. 

5. Voinko tulla sokerointiin kuukautisten aikana?

Moni miettii, voiko sokerointiin mennä kuukautisten aikana. Kyllä voi, kunhan käytössä on tamponi tai kuukuppi sokeroinnin aikana. Kuitenkin, kuukautisten aikana ja hetki ennen kuukautisten alkua (PMS) kipukynnys voi olla normaalia matalampi ja kipu voi tuntua enemmän. Tämä kannattaa erityisesti huomioida, jos olet tulossa ensimmäistä kertaa sokerointiin tai kipukynnys on muuten hyvin alhainen. Paras aika kivun minimoimisen kannalta on tulla kuukautisten jälkeen.

Sokerointi on tehokas, pitkäkestoinen ja turvallinen tapa päästä eroon ei-toivotuista karvoista. Vaikka se voi aiheuttaa aluksi paljon kysymyksiä, ammattitaitoiset tekijämme vastaavat mielellään kysymyksiinne!

Sokerointiin liittyvät kysymykset ovat yleisiä, ja on tärkeää, että saat oikeat vastaukset. Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua ymmärtämään kenelle sokerointi sopii jja vastannut joihinkin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, joihin haluaisit vastauksia tai jokin muu asia mietityttää, laita meille rohkeasti viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@glamhouse.fi

Lopuksi 

Sokerointi on sijoitus itseen ja omaan hyvinvointiin. Se on hellävarainen, luonnollinen ja tehokas tapa pitää iho sileänä, kauniina ja hyvinvoivana.

Voit tutustua tarkemmin sokerointipalveluihimme ja upeisiin tekijöihimme osoitteessa www.glamhouse.fi/palvelut/sokerointi. Brassikortilla saat brassisokeroinnin alk. 37€ / kerta, eli kannattaa hyödyntää etu vielä kun brassikortteja on jäljellä (rajallinen määrä)! 

Artikkeliin liittyvät palvelut