Palvelut
Trendit

Suihkurusketus on täydellinen tapa ruskettua - turvallinen ja luonnollinen rusketus!

27.10.2023
October 31, 2023
Julkaistu
Kulmien kohostus Glam House

Suihkurusketus: Paras ratkaisu turvalliseen, tasaiseen ja kauniiseen rusketukseen

Talvi lähestyy ja auringon valo on vähissä, joten Suomessa ruskettumista saa odottaa taas ensi kesään. Mikäli pidät päivettyneestä lookista, yksi vaihtoehto auringon antamalle rusketukselle on suihkurusketus. Suihkurusketuksen kysyntä on viime vuosina kasvanut Suomessa ja se johtuu menetelmän ja siinä käytettävien aineiden kehittymisestä vuosien takaisesta. Tämä menetelmä tarjoaa turvallisen, nopean ja luonnollisen näköisen rusketuksen ilman auringon aiheuttamia haittoja.

Mikä on suihkurusketus?

Suihkurusketus on menetelmä, jossa iholle sumutetaan rusketusliuosta. Tämä liuos sisältää ainesosan nimeltä dihydroksiasetoni (DHA), joka reagoi ihon pinnan kanssa tuottaen lopputuloksena kauniin rusketuksen. Prosessi kestää yleensä vain 10-15 minuuttia, ja tulokset voivat kestää jopa kaksi viikkoa.

Suihkurusketuksen edut

Yksi suurimmista eduista, jonka suihkurusketus tarjoaa, on sen turvallisuus. Toisin kuin auringonotto tai solarium, suihkurusketus ei aiheuta UV-säteilyn haittoja, kuten ihon ennenaikaista vanhenemista tai muita terveydellisiä haittoja. Suihkurusketus on nopea tapa saada tasainen ja luonnollinen rusketus, ilman että tarvitsee altistaa ihoa auringolle tai UV-säteilylle.

Suihkurusketus tarjoaa myös luonnollisen ja tasaisen rusketuksen. Koska rusketus tehdään koneella sumuttamalla suihkurusketusnestettä, lopputulos on tasainen, ilman raitoja tai laikkuja, jotka ovat yleisiä itseruskettavissa tuotteissa.

Lisäksi suihkurusketus on muokattavissa omien mieltymysten ja toiveiden mukaan. Voit valita, kuinka tumma tai vaalea haluat rusketuksesi olevan, ja voit jopa pyytää erityisiä yksityiskohtia, kuten erilaisia efektejä.

Miten suihkurusketus toimii?

Suihkurusketuksessa käytetään konetta ja sumutinta, joka suihkuttaa tai oikeastaan sumuttaa rusketusnesteen tasaisesti ihon pinnalle. 

Suihkurusketuksen vaikuttava aine on dihydroksiasetoni, tunnetummin DHA. Sitä saadaan usein kasviperäisistä lähteistä, kuten sokerijuurikkaasta ja sokeriruo'osta, sekä glyseriinin käymisestä.

Kuinka valmistautua suihkurusketukseen?

On tärkeää valmistautua oikein ennen suihkurusketusta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. Tässä muutama vinkki:

  1. Kuori iho ennen suihkurusketusta ja suosittelemme käymään myös sokeroinnissa. Sokerointi auttaa poistamaan kuolleet ihosolut ja karvat, joten rusketus levittyy kauniimmin ja tasaisemmin.
  2. Älä käytä meikkiä, deodoranttia tai voiteita ennen suihkurusketusta. Nämä voivat haitata rusketuksen vaikutusta. 
  3. Pukeudu löysiin vaatteisiin suihkurusketuksen jälkeen. Tiukat vaatteet heti rusketuksen jälkeen saattaa pilata rusketuksen, sillä aineen vaikutusaika jatkuu vielä rusketuksen laiton jälkeen. 
  4. Odota n. 8-10 tuntia ennen kuin käyt suihkussa suihkurusketuksen jälkeen. Tämä antaa rusketusliuoksen aikaa reagoida ihon kanssa ja lopputuloksena on kauniin tasainen rusketus.

Voit tutustua suihkurusketuspalveluihimme tarkemmin osoitteessa www.glamhouse.fi/palvelut/suihkurusketus.

Suihkurusketuksen jälkeinen hoito

Suihkurusketuksen jälkeinen hoito on yhtä tärkeää kuin valmistautuminenkin. Tässä muutama vinkki, jotka auttavat pitämään rusketuksen kauniina ja kestävänä:

  1. Käytä hajusteetonta ja öljytöntä kosteusvoidetta päivittäin. Tämä auttaa pitämään ihon kosteutettuna, mikä pidentää rusketuksen kestoa.
  2. Vältä uimista, saunomista ja hikoilua ensimmäisen 24 tunnin aikana suihkurusketuksen jälkeen. Nämä voivat haalistaa rusketusta.
  3. Vältä pitkiä kylpyjä ja kuorivia tuotteita, jotka voivat nopeuttaa rusketuksen haalistumista.

Lopuksi

Suihkurusketus on loistava tapa saada luonnollinen ja kaunis rusketus ilman auringon haittavaikutuksia. Sen avulla voit nauttia kauniista rusketuksesta ympäri vuoden, riippumatta siitä, onko ulkona aurinkoinen sää vai ei.

Suihkurusketuksen kesto on yleensä 7-10 päivää riippuen kotihoidosta, ihotyypistä ja siitä, kuinka pitkään rusketusaine on päässyt vaikuttamaan. Tämän jälkeen rusketus alkaa haalistumaan ja lähtee pois, mutta tasaisesti ilman laikkuja tai epätasaisuuksia. 

Muista aina valita luotettava ja ammattitaitoinen suihkurusketuspalvelun tarjoaja, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Vaikka suihkurusketus on yleensä turvallista, on aina hyvä idea keskustella mahdollisista allergioista tai iho-ongelmista palvelun tarjoajan kanssa ennen hoitoa.

Glam Housella olemme tehneet satoja rusketuksia häihin, erilaisiin illanviettoihin, polttareihin sekä muihin juhliin. Suihkurusketus sopii myös täydellisesti arkikäyttöön ja paras ratkaisu siihen on meidän Brazilian Babe -brunakortti, jonka avulla käyt kätevästi ja vaivattomasti suihkurusketuksessa. Brunakorttiin voit tutustua tarkemmin täältä.

Varaa aika suihkurusketukseen osoitteessa www.glamhouse.fi/ajanvaraus. Aikoja saatavilla Glam Housen Kalasataman sekä Aurinkolahden toimipisteissä! Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, niin laita rohkeasti viestiä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@glamhouse.fi.

Artikkeliin liittyvät palvelut