Kasvohoidot Helsinki

Kasvohoidot Helsinki

KASVOHOIDOT HELSINKI

Glam Housen kasvohoidot tuovat arkeesi rentouttavia hetkiä sekä ihollesi innovatiivista, kokonaisvaltaista ja tehokasta hoitoa.

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita HUBUSLAB-tuotteita, jotka tukevat korealaista ihonhoitofilosofiaa.

HUBISLAB-tuotteissa käytetään vain ensiluokkaisia ja turvallisia ainesosia, jotka tukevat korealaista ihonhoitofilosofiaa. Se eroaa perinteisestä länsimaisesta ihonhoitorutiinista muun muassa monivaiheisuudellaan. Laadukkaita tuotteita kerrostetaan iholle varmistaen näin ihon täydellinen puhdistus ja optimaalinen kosteutus ihotyypin mukaan.

Tutustu vaihtoehtoihin alta:

GLOW KASVOHOITO


Kirkastava Glow kasvohoito on 45 minuutin todellinen hehkuboostaus, joka noudattaa korealaista kauneudenhoitofilosofiaa. Täydellinen valinta arkeen tai esimerkiksi ennen juhlia tehtäväksi kasvohoidoksi. Hoito sisältää mm. alkupuhdistuksen, happokuorinnan, rauhoittavan naamion, kevyen kasvo- ja hartiahieronnan sekä viimeistelevät hoitotuotteet.

GLAM KASVOHOITO

Täydellinen kasvohoito korealaisen kauneudenhoitofilosofian mukaisesti. Hoito suunnitellaan aina ihosi tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoito sisältää mm. Kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, syväkosteutusta, naamiot, kevyen kasvo- ja hartiahieronnan sekä viimeistelevät hoitotuotteet.


DR. LACTO PEEL-HAPPOKUORINTA


Tehokkaasti kuolleita ihosoluja poistava, ihohuokosia puhdistava ja ihoa uudistava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava kemiallinen happokuorinta. Hoidossa happokuorinta valitaan ihosi mukaan. Hoito soveltuu erityisesti iholle, jossa pigmenttieroja tai arpia. Hoito sisältää mm. Kaksoispuhdistuksen, happokuorinnan, syväkosteutusta, naamiot, kevyen kasvo- ja hartiahieronnan sekä viimeistelevät hoitotuotteet.


{{hinnasto-kestopigmentoinnit="/hinnasto"}}

Palautteet
Mitä asiakkaat meistä sanovat