Ripsiteknikko

Glam House Kalasatama
/
Capellanranta 3 LT.1 00580, Helsinki
March 22, 2023
Kulmien kohostus Glam House

HAEMME RIPSITEKNIKKOA GLAM HOUSELLE

Oletko taitava ripsiteknikko, kiinnostunut kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta ja tyytyväisten asiakkaiden palvelemisesta? Hae mukaan Glam Housen tiimiin, pääset tekemään töitä upeassa ympäristössä!

Sijaitsemme Kalasataman Capellanrannassa meren rannalla, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Redistä ja metroasemasta. Jos olet innostunut ripsienpidennyksistä ja kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta, tutustu tehtävään ja lähetä hakemus!

MITÄ ODOTAMME TEKIJÄLTÄ?

Haemme kasvavaan tarpeeseen ripsiteknikkoa, joka suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja haluaa kehittyä siinä. Glam House haluaa kerätä ympärilleen ihmisiä, jotka ovat positiivisia ja asiakaspalvelulähtöisiä tekijöitä.

Vaaditaan työkokemusta ripsienpidennyksistä ja hieman luovaa silmää, jotta voimme palvella asiakkaitamme monilla eri tyyleillä. Kokemus myös muista kuin ripsipalveluista katsotaan eduksi!

TARJOAMME:

Hyvän ansaintamahdollisuuden ja parhaan sopimusmallin

Glam Housella työskentelee sopimusyrittäjiä ja meiltä saat parhaimman sopimusmallin, jonka ansiosta ansaintamahdollisuutesi ovat alan parhaimmat.

Valmis asiakaskunta

Tarvitsemme jatkuvasti apukäsiä kasvavaan kysyntään ja voimme tarjota tekijöillemme tyytyväisen asiakaskunnan, jonka kanssa on mukava työskennellä.

Loistavan tiimin ja yrityksen sisäinen markkinointiosaston

Olemme edelläkävijöitä kauneudenhoitoalan digitalisaatiossa ja markkinoinnissa. Kaikki Glam Housella saavat käyttöönsä talon sisäisen markkinointiosaston, joka huolehtii brändin kasvusta ja tasaisesta asiakasvirrasta.

Mahdollisuuden kehittyä uralla

Haluamme kannustaa kaikkia kehittymään sekä oppimaan uusia asioita ja se näkyy myös tekemisessämme. Halutessasi voimme tarjota mahdollisuuksia laajentaa palveluvalikoimaasi tai kasvattaa vastuualueita eri tehtävissä.

HAE PAIKKAA

Hae paikkaa lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen info@glamhouse.fi