Ripsiteknikko

Glam House Aurinkolahti
/
Solvikinkatu 2, 00990 Helsinki
March 22, 2023
Kulmien kohostus Glam House

HAEMME RIPSITEKNIKKOA GLAM HOUSELLE

Glam House on ylellinen ja yksilölliseen kauneudenhoitoon erikoistunut kauneushoitola Helsingissä. Hoitolamme sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa sekä Aurinkolahdessa loistavilla sijainneilla ja hyvillä kulkuyhteyksillä.

TYÖN KUVAUS:

Haemme Glam Houselle useampaa täysipäiväistä ripsiteknikkoa sopimusyrittäjiksi toimipisteisiimme. Kokemus myös muista kuin ripsipalveluista katsotaan eduksi!

ODOTAMME SINULTA:

- Työkokemusta ripsienpidennyksistä mielellään useamman vuoden ajalta.

- Luovaa silmää ja monipuolista osaamista ripsien parissa.

- Positiivista asennetta kaikkeen tekemiseen.

- Taitoa työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti.

TARJOAMME SINULLE:

- Hyvän ansaintamahdollisuuden ja parhaan sopimusmallin. Glam Housella työskentelee sopimusyrittäjiä ja meiltä saat työhön kannustavan sopimusmallin, jonka ansiosta ansaintamahdollisuutesi ovat alan parhaimmat.

- Glam Housella on yli 3000 asiakasta ja suuri joukko vakituisia, tyytyväisiä asiakkaita. Tarvitsemme jatkuvasti apukäsiä kasvavaan kysyntään ja voimme tarjota tekijöillemme tyytyväisen asiakaskuntamme, jonka kanssa on mukava työskennellä.

- Yrityksen sisäisen markkinointitiimin. Olemme edelläkävijöitä kauneudenhoitoalan digitalisaatiossa ja markkinoinnissa. Kaikki Glam Housella saavat käyttöönsä talon sisäisen markkinointiosaston, joka huolehtii brändin kasvusta ja tasaisesta asiakasvirrasta.

- Mahdollisuuden kehittyä uralla. Haluamme kannustaa kaikkia kehittymään sekä oppimaan uusia asioita ja se näkyy myös tekemisessämme. Halutessasi voimme tarjota mahdollisuuksia laajentaa palveluvalikoimaasi tai kasvattaa vastuualueita eri tehtävissä.

Voit tutustua yritykseemme ja brändiimme Instagramissa @glamhouse.fi sekä täällä verkkosivuillamme www.glamhouse.fi.

Meillä on avoimena useampia paikkoja ripsiteknikon, kynsiteknikon sekä kosmetologin tehtäviin. Hae rohkeasti mukaan sähköpostitse lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@glamhouse.fi.