Kosmetologi

Glam House Aurinkolahti
/
Solvikinkatu 2, 00990 Helsinki
August 14, 2023
Kulmien kohostus Glam House

HAEMME KOSMETOLOGIA GLAM HOUSELLE

Glam House on ylellinen ja yksilölliseen kauneudenhoitoon erikoistunut kauneushoitola Helsingissä. Hoitolamme sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa sekä Aurinkolahdessa loistavilla sijainneilla ja hyvillä kulkuyhteyksillä.

TYÖN KUVAUS:

Haemme Glam Houselle täysipäiväistä kosmetologia sopimusyrittäjäksi Aurinkolahden toimipisteeseemme. Palveluvalikoimaasi voi kuulua mm. jalkahoidot, sokeroinnit sekä kasvohoidot. Osaaminen muissa kuin edellä mainituissa katsotaan eduksi!

ODOTAMME SINULTA:

- Työkokemusta eri palveluista mielellään useamman vuoden ajalta.

- Kiinnostus kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta ja luovaa silmää.

- Positiivista asennetta kaikkeen tekemiseen.

- Taitoa työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti.

TARJOAMME SINULLE:

- Hyvän ansaintamahdollisuuden ja parhaan sopimusmallin. Glam Housella työskentelee sopimusyrittäjiä ja meiltä saat työhön kannustavan sopimusmallin, jonka ansiosta ansaintamahdollisuutesi ovat alan parhaimmat.

- Glam Housella on yli 3000 asiakasta ja suuri joukko vakituisia, tyytyväisiä asiakkaita. Tarvitsemme jatkuvasti apukäsiä kasvavaan kysyntään ja voimme tarjota tekijöillemme tyytyväisen asiakaskuntamme, jonka kanssa on mukava työskennellä.

- Yrityksen sisäisen markkinointitiimin. Olemme edelläkävijöitä kauneudenhoitoalan digitalisaatiossa ja markkinoinnissa. Kaikki Glam Housella saavat käyttöönsä talon sisäisen markkinointiosaston, joka huolehtii brändin kasvusta ja tasaisesta asiakasvirrasta.

- Mahdollisuuden kehittyä uralla. Haluamme kannustaa kaikkia kehittymään sekä oppimaan uusia asioita ja se näkyy myös tekemisessämme. Halutessasi voimme tarjota mahdollisuuksia laajentaa palveluvalikoimaasi tai kasvattaa vastuualueita eri tehtävissä.

Voit tutustua yritykseemme ja brändiimme Instagramissa @glamhouse.fi sekä täällä verkkosivuillamme www.glamhouse.fi.

Meillä on avoimena useampia paikkoja ripsiteknikon, kynsiteknikon sekä kosmetologin tehtäviin. Hae rohkeasti mukaan sähköpostitse lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@glamhouse.fi.