fbpx

HAEMME SOKEROIJAA GLAM HOUSE KALASATAMAAN!

Oletko innostunut sokeroinnin puolestapuhuja, kiinnostunut kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta ja tyytyväisten asiakkaiden palvelemisesta? 

Hae mukaan Glam Housen tiimiin, pääset tekemään töitä upeassa ympäristössä! 

Sijaitsemme Kalasataman Capellanrannassa meren rannalla, vain 5minuutin kävelymatkan päässä Redistä ja metroasemasta. Jos olet innostunut sokeroinneista ja kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta, tutustu tehtävään ja lähetä hakemus!

Haemme kasvavaan tarpeeseen sokeroijaa, joka suhtautuu työhönä intohimoisesti ja haluaa kehittyä siinä. Glam House haluaa kerätä ympärilleen ihmisiä, jotka ovat positiivisia ja asiakaspalvelulähtöisiä tekijöitä. 

Tehtävään toivomme tekijää, jolla on vähintään (1) vuoden kokemus sokeroinnista ja halu kehittyä sokeroinnissa sekä mahdollisuuksien mukaan laajentaa palveluvalikoimaa. 

Pääpalveluihimme kuuluvat mm. ripsienpidennykset, sokeroinnit, lash- ja brow liftit sekä suihkurusketukset.

Kokemus myös muista kuin sokerointipalveluista katsotaan eduksi!

TARJOAMME:

Hyvän ansaintamahdollisuuden ja parhaan sopimusmallin

Glam Housella työskentelee sopimusyrittäjiä ja meiltä saat parhaimman sopimusmallin, jonka ansiosta ansaintamahdollisuutesi ovat alan parhaimmat. 

Loistavan tiimin ja yrityksen sisäinen markkinointiosaston

Olemme edelläkävijöitä kauneudenhoitoalan digitalisaatiossa ja markkinoinnissa. Kaikki Glam Housella saavat käyttöönsä talon sisäisen markkinointiosaston, joka huolehtii brändin kasvusta ja asiakkaiden riittävyydestä. 

Valmiit asiakkaat

Tarvitsemme jatkuvasti apukäsiä kasvavaan kysyntään ja voimme tarjota tekijöillemme tyytyväisen asiakaskunnan, jonka kanssa on mukava työskennellä.

Mahdollisuuden kehittyä uralla

Haluamme kannustaa kaikkia kehittymään sekä oppimaan uusia asioita ja se näkyy myös tekemisessämme. Halutessasi voimme tarjota mahdollisuuksia laajentaa palveluvalikoimaasi tai kasvattaa vastuualueita eri tehtävissä.

HAE PAIKKAA

Haku sulkeutuu 20.5.2021. 

Hae paikkaa lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen info@glamhouse.fi tai täyttämällä lomake. 

 


“Glam House on yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon keskittynyt ylellinen kauneushoitola.

Palveluillamme haluamme auttaa ihmisiä tuomaan oman sisäisen kauneutensa esille parhaalla mahdollisella tavalla.”

Dana Mononen | perustaja ja omistaja, Glam House