fbpx

HAEMME KYNSITEKNIKKOA GLAM HOUSE KALASATAMAAN!

Oletko monipuolinen kynsiteknikko, jolta löytyy esteettistä sekä taiteellista silmää ja osaat arvostaa kynsitaidetta?

Hae mukaan Glam Housen tiimiin, pääset tekemään töitä upeassa ympäristössä ja brändäämään omaa ammattitaitoasi ja kehittymään jatkuvasti! 

Sijaitsemme Kalasataman Capellanrannassa meren rannalla, vain 5minuutin kävelymatkan päässä Redistä ja metroasemasta. Jos olet innostunut kynsiteknikko  ja kiinnostunut  kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta, tutustu tehtävään ja lähetä hakemus!

Kynsipalveluiden kysyntä Glam Housessa on kasvanut räjähdymäisesti ja haluamme tarjota asiakkaillemme kaikki kauneudenhoidon palvelut yhdestä paikasta, “The Promised Land of Beauty”. Haemme nyt kynsiteknikkoa Glam Houseen! Glam House muodostuu tekijöistä jotka ovat alansa huippua ja ihmisiä, jotka ovat positiivisia, ammattitaitoisia ja asiakaspalvelulähtöisiä tekijöitä. 

Tehtävään toivomme tekijää, jolla on yli vuoden kokemus rakennekynsistä ja geelilakkauksista, me tarjoamme mahdollisuuden jatkokouluttautua koska ala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti.  Hae meille nyt, jos sinulta löytyy ammattitaitoa, innostusta tehdä juuri omaa taidettasi ihanien asiakkaiden ja upeiden kollegojen seurassa, Helsingin kauneimmasssa Kauneushoitolassa .

Glam Housen pääpalveluihin kuuluvat mm. ripsienpidennykset, sokeroinnit, lash- ja brow liftit sekä suihkurusketukset. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja päivittämään omaa palvelutarjontaamme kysynnän ja tekijöiden mukaan!

TARJOAMME:

Hyvän ansaintamahdollisuuden ja parhaan sopimusmallin

Glam Housella työskentelee sopimusyrittäjiä ja meiltä saat parhaimman sopimusmallin, jonka ansiosta ansaintamahdollisuutesi ovat alan parhaimmat. 

Loistavan tiimin ja yrityksen sisäinen markkinointiosaston

Olemme edelläkävijöitä kauneudenhoitoalan digitalisaatiossa ja markkinoinnissa. Kaikki Glam Housella saavat käyttöönsä talon sisäisen markkinointiosaston, joka huolehtii brändin kasvusta ja asiakkaiden riittävyydestä. 

Valmiit asiakkaat

Tarvitsemme jatkuvasti apukäsiä kasvavaan kysyntään ja voimme tarjota tekijöillemme tyytyväisen asiakaskunnan, jonka kanssa on mukava työskennellä.

Mahdollisuuden kehittyä uralla

Haluamme kannustaa kaikkia kehittymään sekä oppimaan uusia asioita ja se näkyy myös tekemisessämme. Halutessasi voimme tarjota mahdollisuuksia laajentaa palveluvalikoimaasi tai kasvattaa vastuualueita eri tehtävissä.

HAE PAIKKAA

Haku sulkeutuu 20.5.2021. 

Hae paikkaa lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen info@glamhouse.fi tai täyttämällä lomake. 

 


“Glam House on yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon keskittynyt ylellinen kauneushoitola.

Palveluillamme haluamme auttaa ihmisiä tuomaan oman sisäisen kauneutensa esille parhaalla mahdollisella tavalla.”

Dana Mononen | perustaja ja omistaja, Glam House