THE PROMISED LAND OF BEAUTY

AVOIN TYÖPAIKKA HELSINGISSÄ - KYNSITEKNIKKO

Liity Glam Housen upeaan tiimiin, parhaiden tekijöiden joukkoon!

HAEMME KYNSITEKNIKKOA GLAM HOUSELLE

Oletko monipuolinen kynsiteknikko, jolta löytyy esteettistä sekä taiteellista silmää ja osaat arvostaa kynsitaidetta? Hae mukaan Glam Housen tiimiin, pääset tekemään töitä upeassa ympäristössä ja brändäämään omaa ammattitaitoasi ja kehittymään jatkuvasti!

Sijaitsemme Kalasataman Capellanrannassa meren rannalla, vain 5minuutin kävelymatkan päässä Redistä ja metroasemasta. Jos olet innostunut kynsiteknikko  ja kiinnostunut  kokonaisvaltaisesta kauneudenhoidosta, tutustu tehtävään ja lähetä hakemus!

MITÄ ODOTAMME TEKIJÄLTÄ?

Kynsipalveluiden kysyntä Glam Housessa on kasvanut ja haluamme tarjota asiakkaillemme kaikki kauneudenhoidon palvelut yhdestä paikasta, “The Promised Land of Beauty”. Haemme siis kynsiteknikkoa Glam Houseen!

Glam House muodostuu tekijöistä jotka ovat alansa huippua ja ihmisiä, jotka ovat positiivisia, ammattitaitoisia ja asiakaspalvelulähtöisiä tekijöitä. Tehtävään toivomme tekijää, jolla on yli vuoden kokemus rakennekynsistä ja geelilakkauksista, me tarjoamme mahdollisuuden jatkokouluttautua koska ala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti.  

Hae meille nyt, jos sinulta löytyy ammattitaitoa, innostusta tehdä juuri omaa taidettasi ihanien asiakkaiden ja upeiden kollegojen seurassa, Helsingin kauneimmasssa Kauneushoitolassa.

Glam Housen pääpalveluihin kuuluvat mm. ripsienpidennykset, sokeroinnit, lash- ja brow liftit sekä suihkurusketukset. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja päivittämään omaa palvelutarjontaamme kysynnän ja tekijöiden mukaan!

TARJOAMME:

Hyvän ansaintamahdollisuuden ja parhaan sopimusmallin.
Glam Housella työskentelee sopimusyrittäjiä ja meiltä saat parhaimman sopimusmallin, jonka ansiosta ansaintamahdollisuutesi ovat alan parhaimmat.

Valmis asiakaskunta.
Tarvitsemme jatkuvasti apukäsiä kasvavaan kysyntään ja voimme tarjota tekijöillemme tyytyväisen asiakaskunnan, jonka kanssa on mukava työskennellä.

Loistavan tiimin ja yrityksen sisäinen markkinointiosaston.
Olemme edelläkävijöitä kauneudenhoitoalan digitalisaatiossa ja markkinoinnissa. Kaikki Glam Housella saavat käyttöönsä talon sisäisen markkinointiosaston, joka huolehtii brändin kasvusta ja tasaisesta asiakasvirrasta.

Mahdollisuuden kehittyä uralla.
Haluamme kannustaa kaikkia kehittymään sekä oppimaan uusia asioita ja se näkyy myös tekemisessämme. Halutessasi voimme tarjota mahdollisuuksia laajentaa palveluvalikoimaasi tai kasvattaa vastuualueita eri tehtävissä.

HAE PAIKKAA

Hae paikkaa lähettämällä avoin hakemus osoitteeseen info@glamhouse.fi