the promised land of beauty

BRAZILIAN BABE-BRASSIKORTTI

Brasilialainen sokerointi vaivattomasti ja edullisesti!

BRASILIALAINEN SOKEROINTI BRASSIKORTILLA

Brazilian Babe-brassikortti on täydellinen vaihtoehto säännöllisesti sokeroinnissa käyvälle!
Hintaa yhdelle brassisokeroinnille jää alkaen 37€.

Hinnasto

10x brasilialaista sokerointia 370 € (37 € / kerta)
5x brasilialaista sokerointia 199 € (39,8 € / kerta)
3x brasilialaista sokerointia 125 € (41,7 € / kerta)

Brassikortilla käyt sokeroinnissa vaivattomasti ja helposti. Kortti tallennetaan asiakastietoihisi eli voit varata ajan normaalisti nettiajanvarauksesta ja saapua paikalle.

Mikäli käyt myös muissa sokerointipalveluissa, saat selvää säästöä brassisokerointiin ja voit varata samalle käynnille myös muita sokeroitavia alueita!

Jos et ole ennen käynyt Glam Housella ja sinua mietityttää olemmeko oikea paikka sinulle, voit aina varata ajan ja maksaa kertakäynnin hinnan tai käyttää ensimmäisen brassikorttikerran ostamalla brassikortin käynnin yhteydessä.

Sokerointi Helsinki | Glam House Helsinki
Sokerointi | Glam House Helsinki
Sokerointi | Glam House Helsinki

PALVELUMME

Palveluvalikoimaamme kuuluu kaikenlaiset sokerointipalvelut naisille. Sokeroinnin lopputuloksena on kirkas, terve ja silkinpehmeä iho. Tarjoamme kantakaupungin nopeimmat ja laadukkaat sokeroinnit Helsingissä!

SOKEROINNIN EDUT

Poistaa karvojen lisäksi myös kuolleen ihosolukon, ihon pinta muuttuu pehmeäksi ja sileäksi. Karvat saadaan pysymään yhdestä viikosta useampaan kuukauteen poissa, riippuen karvatyypistä. Mitä säännöllisemmin sokeroinnissa käy, sitä ohuemmiksi ja heikommaksi karva muuttuu. Jo ensimmäisen kerran jälkeen karvatupet heikkenevät ja ihokarvoja kasvaa vähemmän takaisin.

KUINKA SOKEROINTIIN KANNATTAA VALMISTAUTUA?

Iho kannaattaa kuoria ennen sokerointiin saapumista ja vältä rasvaamista ennen sokerointia. Voit tulla sokerointiin myös kuukautisten aikana, vaikkakin sokerointi saattaa silloin tuntua kipeämmältä.

Sokeroinnin jälkeen ihoa saattaa hiukan kuumotella tai kihelmöidä ja tähän auttaa viileä vesi tai ruusuvesi. Sokeroinnin jälkeen ei ole suositeltavaa rasvata ihoa tai esim. laittaa deodoranttia, jotta karvatuppi ei tukkeudu, vaan pääsee sulkeutumaan rauhassa sokeroinnin jälkeen. Kasvojen sokeroinnin jälkeen myös meikkausta kannattaa välttää.

MITÄ SOKEROINNISSA TAPAHTUU?

Sokerointi aloitetaan aina puhdistamalla sokeroitava alue. Puhdistus valmistelee ihoa sokerointiin pehmentämällä ja kosteuttamalla sitä.

Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään ohut kerros talkkia, joka varmistaa ihon pinnan pysymisen kuivana. Nyt iho on valmis sokerointiin. Sokerointi tehdään aina nitriilihansikkaat kädessä ja otetaan sopiva määrä sokerimassaa.

Sokeria levitetään vastakarvaan ja se tarttuu vain kuolleeseen ihosolukkoon ja karvoihin, EI ihoon, jolloin se ei vahingoita ihoa.

Sokeri “repäistään” ripeällä liikkeellä myötäkarvaan, jolloin karvat ja kuollut ihosolukko irtoaa ihosta sokerimassan mukana.

Sokeroinnin jälkeen viimeistellään nyppimällä karvat, jotka eivät ole riittävän pitkiä tarttuakseen sokerimassaan. Puhdistetaan iho ja levitetään sokeroidulle alueelle ruusuvettä, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta sekä ehkäisee ihon ärsyyntymistä.